IMG_5715

 Intuitief en systemisch ondernemen
voor makers, aanrakers en verbinders.

4

Maak zachte krachtige en doorvoelde keuzes in je
bedrijf zodat je weer speels en vrij kunt ondernemen.

6

⊙ Leer om weer vanuit je intuitie
ondernemerskeuzes kunt maken ⊙

⊙ Kom vrij van de blokkades die jou nu nog tegenhouden om te groeien ⊙

⊙ Leer hoe je zelf systemisch werk toepast in je bedrijf  ⊙

⊙ Ontdek wat echt bij jou past, creëer je eigen werkvorm   ⊙

rake woorden van reisgenoten

Ik had iemand nodig die net als ik vanuit mijn stroming en intuïtie ondernam en vond deze in Sanne. Ze bracht structuur aan in mijn overwerkende brein. Ik stuiterde alle kanten op en Sanne hield het roer, waardoor ik alle kanten op kon.

 'Door Sanne haar rake vragen en uitnodiging om iedere keer weer terug te keren naar mijn ja gevoel, kon ik stap voor stap naar het “eind”beeld komen. Haar creativiteit, doeltreffendheid, enthousiasme en eerlijkheid heeft me enorm geholpen maar haar geloof in mij en geloof in mijn concept heeft me een bedding geven en het gevoel dat ik er niet alleen voor stond.   '

“Sanne coacht met veel creatieve tools, humor, is lief, voelt enorm goed aan en is echt op je ingetuned, heeft het allerbeste met mij voor, wil mij en mijn bedrijf echt laten shinen en ik had haar jaren geleden al aan mijn zijde willen hebben."

intuitief ondernemen

 Van twijfel en onrust naar
krachtige doorbraken

Training intuitief
systemisch ondernemen

ondernemers.reis

Van stoeien naar groeien zonder
dat anderen zich ermee bemoeien.

 1 op 1 begeleiding voor een
stevige basis van jezelf en jouw bedrijf


◌Voor aanpakkers
die in beweging willen komen en
willen doen wat echt bij hun past◌

Samen gaan we dwars door
je onbewuste bullshit gedachtes
en blokkades heen die de 
groei in jouw werkleven nu nog tegenhouden.

Lieve woorden van klanten

“Lieve Sanne, wat doe je dit super fijn. Je gaf me vertrouwen ervoor te gaan. Je stond naast me en dat gaf mij kracht. Ik kon er niet meer voor weglopen. Echt super fijn, ik voelde me op mijn gemak bij je. Je bent een schat van een mens. Het heeft bij mij heel veel los gemaakt, een opluchting, maar ook kracht gegeven dat ik er mag zijn. Ik voel me lichter, er is een laagje vanaf gegaan die ik niet meer hoef mee te dragen.”

“Er is sindsdien een rust in mijn leven gekomen, ik kan veel vaker genieten en dankbaar zijn met wat ik heb. Ik voel minder frustratie en boosheid, naar mezelf en mijn dierbaren. Dank je wel voor deze fijne ervaring en begeleiding. En waardevolle ervaring die ik de rest van mijn leven meeneem.”

“Sanne haar begeleiding is heel fijn, warm, eerlijk en recht voor zijn raap.

Ik had geen concrete verwachting maar het is meer dan ik had gehoopt te bereiken.”